Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Poziv na sudjelovanje u hrvatskom nacionalnom webinaru


Poziv na sudjelovanje u hrvatskom nacionalnom webinaru

Hrvatski  nacionalni webinar –  07.10. 2015. s  početkom u 11 h

Prikupljanje podataka o potrošnji energije na lokalnoj razini u svrhu izrade inventara emisija stakleničkih plinova (BEI)

Osnovni preduvjet za kvalitetnu analizu su kvalitetni ulazni podaci!

U organizaciji Ureda Sporazuma gradonačelnika (CoMO) i organizacije ICLEI Europe, u srijedu 07. 10. 2015. godine s početkom u 11h će se održati 1. Hrvatski nacionalni webinar na  temu prikupljanja podataka o potrošnji energije na lokalnoj razini.

Cilj webinara je informirati sudionike o načinima prikupljanja podataka o potrošnji energije u Hrvatskoj i dati korisne savjete o prikupljanju energetskih podataka i njihovoj obradi u svrhu izrade inventara emisija (BEI – Baseline Emission Inventory) kao ključnog dijela Akcijskog plana održivog energetskog razvitka hrvatskih gradova i općina (Sustainable Energy Action Plans – SEAP).

Sa sudionicima webinara svoja će bogata iskustva podijeliti gosp. Miljenko Kovačević iz Gradskog ureda za zaštitu okoliša, energetiku i održivi razvoj Grada Zagreba, gđa. Slavica Robić i gosp. Daniel Rodik iz Društva za oblikovanje održivog razvoja – DOOR i gđa. Vesna Kolega iz REGEA-e.

Svi vi koji želite znati više o ovoj zanimljivoj temi, pridružite nam se u srijedu 07.10. 2015.  jednostavnim klikom na sljedeći link:

https://eumayors.adobeconnect.com/r7pz0ibgwzn/

Veselimo se zajedničkom radu i razmjeni mišljenja.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top