Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Poziv na stručnu radionicu projekta EE CULTURE u Krapini


Poziv na stručnu radionicu projekta EE CULTURE u Krapini

U sklopu međunarodnog projekta EE  CULTURE koji se provodi u sklopu Operativnog programa prekogranične suradnje SI-HR, pozivamo Vas na sudjelovanje u okviru projektne radionice u organizaciji partnera Krapinsko-zagorske županije.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u realizaciji obrazovnih programa, na kojima će eminentni stručnjaci konzervatori i arhitekti raspravljati o smjernicama planiranja i provođenja radova na zaštićenim povijesnim zgradama, koje je potrebno provoditi s obzirom na vrstu kulturnog dobra poštujući tipološke i stilske karakteristike pojedine građevine.

Svrha radionice potaknuti je predstavnike javne uprave i stručne javnosti na međusobni dijalog osiguravajući pritom prijenos znanja i iskustva u svrhu postizanja održivog planiranja i izvođenja radova na zaštićenim objektima kulturne baštine.

Molimo da Vaš dolazak potvrdite najkasnije do četvrtka 11. lipnja 2015. godine do 14.00 sati na sljedeće kontakt podatke:

Gđa. Tihana Husak

E-mail: tihana.husak@kzz.hr

Tel:  049/329-088

Mob: 098/1755-236

U nastavku ovog poziva nalazi se program radionice pod naslovom Projekti energetske obnove i revitalizacije kulturne baštine – primjeri dobre prakse, koja će se održati u petak 12. lipnja 2015. godine s početkom u 13.00 sati, na adresi Trg Ljudevita Gaja 5, 49000 Krapina u prostorijama Gospodarske komore.  

Veselimo se Vašem dolasku.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top