Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Održana radionicu IPA projekta Varčuj/Štedi pod naslovom Financiranje projekata rasvjete javnih prometnica


Održana radionicu IPA projekta Varčuj/Štedi pod naslovom <i>Financiranje projekata rasvjete javnih prometnica</i>”  class=”img-responsive” /> </p>
<p align=U sklopu projekta VARČUJ/ŠTEDI, koji se provodi u operativnom programu prekogranične suradnje IPA SI-HR, Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske kao jedan od partnera u projektu organizirala je projektnu radionicu pod naslovom Financiranje projekata rasvjete javnih prometnica.

Radionicu su svojim predavanjem obogatili predstavnici vodećih Hrvatskih insitucija za financiranja projekata s naglaskom na povećanje energetske učinkovitosti na području rasvjete javnih prometnica. Pokazalo se da je tema radionice pobudila zanimanje velikog broja predstavnika jedinica lokalne samouprave kao i stručnjaka sa područja javne rasvjete.

U sklopu radionice predstavljena je i brošura projekta Varčuj/Štedi u kojoj su dane osnovne informacije o projektu s postignutim rezultatima. Materijali s radionice, kao i predstavljena brošura dostupni su na internet stranicama projekta www.varcuj-stedi.com.

U isčekivanju sljedeće projektne radionice srdačno Vas pozdravljamo!

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top