Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Učinkovita rasvjeta 2017.


5. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti i pametnim domovima, zgradama i gradovima

U Hrvatskoj je svakim danom sve više projekata energetski učinkovite rasvjete, pri čemu se radi o javnoj rasvjeti i o rasvjeti zgrada javne namjene, rasvjeti industrijskih, proizvodnih i skladišnih pogona, rasvjeti poslovnih zgrada te rasvjeti stambenih zgrada i obiteljskih kuća. Istodobno je sve više domaćih proizvođača rasvjetne opreme i ponuđača rješenja za primjenu energetski učinkovite rasvjete, koji se s pravom mogu nositi s iznimno jakom međunarodnom konkurencijom. Uz sve to, rješenja za energetski učinkovitu rasvjetu u posljednje se vrijeme sve više povezuju s cjelovitim rješenjima pametnih gradova, pametnih zgrada i pametnih domova.

Upravo zbog važnosti teme 23. studenog u Kongresnom centru ‘Antunović’ u Zagrebu, u organizaciji tvrtke ENERGETIKA MARKETING održava se 5. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti i pametnim domovima, zgradama i gradovima. Konferencija će okupiti sve kojima je rasvjetna tehnika dio svakodnevnog posla ili koji s njom dolaze u vezu, kao što su projektanti i izvođači rasvjetnih sustava i instalacija, lokalne uprave i samouprave, proizvođači i trgovci opremom i uređajima, predstavnici investitora, vlasnici, upravitelji i održavatelji objekata, nadležna državna tijela, ustanove i stručne udruge, znanstvenici i studenti.

Program Konferencije ovaj put obuhvaća i dva okrugla stola s temama financiranja i izvođenja projekata rasvjete. Biti će prikazani mnogi zanimljivi izvedeni ili planirani projekti, između ostaloga, i u Zagrebu, Samoboru i Dubrovniku te još mnogo drugih tema. REGEA je jedan od suorganizatora zajedno s tvrtkom DETAS, Energy Plus, Feilo Sylvania, GreenMax Capital Advisors, Telektra, dok je glavni suorganizator HEP ESCO.

Sudjelovat ćemo na okruglim stolovima, ali i održati prezentaciju najvećeg projekta obnove javne rasvjete u Hrvatskoj – NEWLIGHT.

Više o konferenciji moguće je doznati na http://www.em.com.hr/ucinkovita_rasvjeta/naslovna

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top