Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Raspisana javna nabava za Pružanje energetske usluge u svrhu rekonstrukcije unutarnje rasvjete u osnovnim školama


Jedan od ciljeva Streetlight EPC projekta je i širenje saznanja o provedbi rekonstrukcije sustava javne rasvjete i na ostale primjene rasvjete kao što je npr. unutarnja rasvjeta.

OBJAVIO/LA: LUKA ŠAFAR

Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske provela je analizu isplativosti ulaganja i potencijala energetskih ušteda rekonstrukcijom unutarnje rasvjete u osnovnim i srednjim školama Krapinsko zagorske županije, te je kao rezultat raspisana javna nabava za Pružanje energetske usluge u svrhu rekonstrukcije unutarnje rasvjete u osnovnim školama  . Predmet javne nabave je pružanje energetske usluge u svrhu poboljšanja unutarnje rasvjete na zgradama Osnovne škole Donja Stubica, Osnovne škole Oroslavje i Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog uključujući sportsku dvoranu.

Javna nabava raspisana je u narodnim novinama 23. veljače 2015. godine te će javno otvaranje ponuda prispjelih na poziv za nadmetanje za otvoreni postupak javne nabave biti 12. ožujka 2015. godine u 09.00 sati u prostorijama Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 1, Krapina.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top
Scroll to Top