Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Prijavi svog kandidata na Roger Leron nagradu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

FEDARENE s ponosom predstavlja peti natječaj za dodjelu nagrade Roger Léron koja koja se dodjeljuje za doprinos održivom korištenju energije na regionalnoj i lokalnoj razini u Europskoj uniji. Od 1. travnja do 31. svibnja 2019. možete nominirati izvanredne pojedince koji su unaprijedili energetsku tranziciju u svojoj općini, gradu, regiji ili državi vlastitom kreativnošću, utjecajem, strateškom vizijom i vodstvom.

Mnogi ljudi rade na terenu kako bi unaprijedili energetsku tranziciju, bilo da su dio lokalne ili regionalne energetske agencije, javne vlasti, neprofitne organizacije ili poslovnog sektora. Svi oni pokazuju posebnu kreativnost, motivaciju, vodstvo i stratešku viziju za povećanje energetske učinkovitosti i povećanje korištenja obnovljivih izvora energije. Nagrada Roger Léron utemeljena je kako bi prepoznala njihova postignuća i nagradila njihov rad.

Od ove godine će fokus nagrade biti na kreativnosti kako bi se istaknuli inovativni postupci, nove ideje, prodorni pristupi i kreativni načini za svladavanje izazovnih prepreka. Nagrada Roger Léron po prvi puta će biti dodijeljena dvama pojedincima – uobičajenom pobjedniku kojeg je odabrao žiri te drugom pobjedniku kojeg je publika izabrala tijekom ceremonije dodjele nagrada u Bruxellesu 9. listopada.

Predložite svog kandidata do 31. svibnja. 

Znate li….

Nekoga tko je proveo revolucionarni pristup kako bi unaprijedio energetsku tranziciju?

Nekoga tko je pokazao kreativnost da prevlada izazovne prepreke?

Nekoga tko vas je nadahnuo da radite na ovom području?

Lokalnog / regionalnog pionira zaštite okoliša i klime?

Vizionara na svom području?

Mladog energetskog vođu?

Neka njihovi napori i uspjesi budu priznati nominiranjem na nagradu Roger Léron!

 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top
Scroll to Top