Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Predstavnici tvrtke Hesalight u posjetu Agenciji


Predstavnici tvrtke Hesalight u posjetu Agenciji

U prostorijama Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske održan je sastanak sa predstavnicima tvrtke Hesalight iz Danske. Uz prezentaciju proizvodnog programa, predstavnici danske tvrtke iskazali su zainteresiranost te volju za budućom suradnjom na projektima koje provodi Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA).

Osim proizvodnje rasvjetnih tijela za unutarnju i vanjsku rasvjetu Hesalight svojim klijentima nudi i financiranje rekonstrukcije sustava rasvjete po modelu Ugovora o energetskom učinku (EPC, eng. Energy Performance Contracting). REGEA kao nacionalni info centar za EPC model financiranja rekonstrukcije sustava javne rasvjete (Streetlight-EPC) tom je prilikom uvrstila Hesalight u registar ESCO tvrtki zainteresiranih za pružanje energetske usluge pri provedbi rekonstrukcije sustava javne rasvjete koji se u sklopu Streetlight-EPC projekta vodi.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane postojeće i potencijalne ESCO tvrtke,energetske preglednike sustava javne rasvjete, projektante kao i financijske institucije koje žele da se upišu u registar tvrtki da se jave u EPC info centar sa osnovnim podacima o tvrtku.

Registar tvrtki, financijskih institucija i ostalih dionika EPC tržišta biti će dostupan na internetskim stranicama Streetlight-EPC projekta (www.regea.org/EPC).

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top