Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Predstavljanje natječaja Moja Zelena zona


Predstavljanje natječaja Moja Zelena zona

Zagrebačka banka i REGEA zajedno potiču inovativne projekte!

Danas je u Kaptol Centru, vrlo prigodno, upravo na Svjetski dan zaštite okoliša,  svečano predstavljen i otvaren natječaj Moja Zelena zona vrijednan 300.000 kuna, koji Zagrebačka banka raspisuje u suradnji sa Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske s ciljem pružanja potpore projektima iz područja zelenih tehnologija.

Gđa Daniela Roguljić Novak, članica Uprave Zagrebačke banke uvodnim je govorom pozdravila je sve nazočne, istaknula važnost natječaja Moja Zelena zona kao važne komponente društveno odgovornog poslovanja banke te nezamjenjivu ulogu Agecije kao partnera znanja na ovom projektu. Nazočnima se obratio i g. Hrvoje Dokoza, zamjenik ministra zaštite okoliša i prirode, koji je naglasio važnost poticanja  novih  projekata iz područja energetske učinkovitosti i zelenih tehnologija te istaknuo mogućnosti Republike Hrvatske u ovom području. O važnosti samog Natječaja, detaljima i razlozima uključivanja Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske govorio je dr.sc. Julije Domac, ravnatelj Agencije, naglasivši da na Natječaj prijave mogu podnijeti obrtnici, male i srednje tvrtke, udruge, poljoprivrednici, zapravo svi zainteresirani koji imaju dobre ideje kojima je cilj ovim putem pružiti financijsku potporu. Mašta je važnija od znanja, citirao je Domac Einsteina i pozvao buduće prijavitelje da predlože inovativne i ambiciozne projektne koncepte i rješenja.

Direktorica Stambenog bankarstva i Upravljanja partnerima Zagrebačke banke,gđa Mirela Budojević, predstavila je novu web stranicu pokrenutu u sklopu nove platforme društvene odgovornosti Zagrebačke banke MOJ ZABA START te pozvala na prijavu projekata koji je otvoren do 30. rujna 2013.

Više detalja o samome Natječaju možete pronaći na našim ili sljedećim web stranicama:

www.zaba.hr, www.zelenazona.hr

 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top