Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Održan zanimljiv sastanak u Zagrebu


krajem rujna 2016. godine u Zagrebu održan projektni sastanak partnera EU projekta Streetlight-EPC
Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske je 21. i 22. rujna 2016. godine ugostila partnere projekata Streetlight EPC (Razvoj tržišta Ugovora o energetskom učinku kroz rekonstrukcije javne rasvjete upotrebom energetski učinkovitih tehnologija) i BUILD2LC (Podrška inovativnim načinima energetske obnove zgrada u Europskim regijama) te u sklopu održanih projektnih sastanaka partneri su raspravljali o tekućim aktivnostima na projektima.

Važna komponenta projekata Streetlight EPC i BUILD2LC je razmjena iskustava koja se u ova dva dana odvijala kroz dinamične rasprave, 3 studijske posjete i neformalna druženja te je sve skupa rezultiralo ojačanim vezama između projektnih partnera i čvrstim temeljima za daljnju suradnju.

Agencija je 22. rujna, u sklopu studijskih posjeta, prezentirala primjere dobre prakse – rekonstrukciju javne rasvjete i obnovljene zgrade u sklopu ZAGEE projekta (http://zagee.hr/) u Zamenehoffovoj ulici u Zagrebu te dvorac Bračak (primjer energetske obnove dvorca pod kulturnom zaštitom).

 

 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top