Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Održan Energetski dan Karlovačke županije


Održan Energetski dan Karlovačke županije

Već četvrtu godinu zaredom Karlovačka županija i REGEA pokazuju što se sve može učiniti zajedno.

U srijedu 9. srpnja u Karlovačkoj županiji održan je 4. po redu energetski dan Karlovačke županije u organizaciji Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, Karlovačke županije i grada Karlovca. Povodom energetskog dana u Radićevoj ulici kod Šetališta dr. Franje Tuđmana  u Karlovcu održan je sajam energetske učinkovitosti i obnovljiivih izvora energije na kojem su svoje proizvode i usluge prezentirali brojni poduzetnici iz Karlovačke županije, ali i vodeće tvrtke iz energetskoj sektora u Republici Hrvatskoj.

Sajam su svečano otvorili te se obratili  posjetiteljima i novinarima  ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeveroapadne Hrvatske dr.sc. Julije Domac,  gradonačelnik grada Karlovca gosp. Damir Jelić,  zamjenik župana Karlovačke županije gosp. Josip Šafar te pomoćnica ministra graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske dr.sc. Borka Bobovec.

Posjećenost sajma bila je izuzetno velika, a prema upitima mnoštva zainteresiranih građana o projektima  energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije možemo zaključiti  da je svijest građana o potrebi učinkovitog korištenja energije u protekih nekoliko godina uvelike porasla na što su djelatnici Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske itekako ponosni!

Veselimo se i očekujemo vas i sljedeće godine na 5. energetskom danu Karlovačke županije.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top