Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hvala ManagEnergy – i dalje se trudimo


Hvala ManagEnergy – i dalje se trudimo

ManagEnergy pozdravlja naš skup u Brusselsu EU regions meet Croatia in the EU – Sustainable Energy Challenge for all, ali i pristupanje Hrvatske u EU

Iznimno smo ponosni na divan članak koji je ovih dana objavila Europska komisija na svojim stranicama. Još jednom se pokazalo da krilatice poput ulaganje u znanje ili znanjem do uspjeha apsolutno ne znače ništa ukoliko iza njih ne stoji predan rad i rezultati.

Članak opisuje naš trnovit energetski put od potpisivanja Povelje o Energetskoj zajednici između EU i Hrvatske kao jedne od 8 zemalja JI Europe, preko osnivanja REGEA-e, kao prve regionalne energetske agencije u Hrvatskoj do ravnopravnog sudjelovanja hrvatskih stručnjaka kao partnera u EU projektima. ManagEnergy se prisjetio i nagrade ManagEnergy Local Energy Award koju je našoj Agenciji, prije dvije godine dodijelio povjerenik Europske komisije za energetiku Günther Oettinger, proglasivši nas najboljom europskom energetskom agencijom u kategoriji Awareness and information projects.

Sretni smo da su naši kolege iz Komisije samoinicijativno najavili i konferenciju u Brusselsu EU regions meet Croatia in the EU u organizaciji REGEA-e i FEDARENE kao događaj na kojem će uspješne energetske agencije ne samo odati dobrodošlicu Hrvatskoj u EU nego joj se i zahvaliti na godinama produktivne suradnje kroz EU projekte.

Na kraju, kolege zaključuju kako je pred hrvatskim regijama zahtjevan zadatak dostizanja razine europskih partnera, no vizija, entuzijazam i čak rezultati su već tu.

Hvala ManagEnergy – i dalje se trudimo.

 ManagEnergy članak u cijelosti

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top