Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Zagrebačka banka glavni pokrovitelj REGEA-ine konferencije


Zagrebačka banka glavni pokrovitelj REGEA-ine konferencije

U Tuheljskim toplicama u razdoblju od 2.- 4. Listopada 2013. održati će se Konferencija Sustainable Energy Finance and Investment Summit- CROENERGY 2013. Glavni pokrovitelj Konferencije je vodeća banka u Republici Hrvatskoj – Zagrebačka banka. U Republici Hrvatskoj Zagrebačka banka posluje s 80 tisuća korporativnih klijenata i više od 1,1 milijuna građana, članica je Grupe UniCredit Italiano, jedne od najuspješnijih financijskih grupacija u Europi, također  je i jedna od vodećih banaka u Srednjoj i istočnoj Europi (CEE), zauzima četvrtinu aktive hrvatskoga bankarskog sektora i 17 posto aktive bankarskog sektora. Zagrebačka banka prepoznala je važnost Konferencije još prije dvije godine sudjelujući na Konferenciji Sustainable Energy Finance and Investment Summit Croatia 2011, održanoj u Cavtatu.

Uloga Zagrebačke banke kao glavnog pokrovitelja Konferencije nije iznenađujuća s obzirom na veliki uspjeh Konferencije održane u Cavtatu na kojoj smo svjedočili sudjelovanju preko 300 sudionika, te kvalitetnim predavanjima najboljih europskih i domaćih stručnjaka iz područja održive energije, kao i  vodećih regionalnih banaka i fondova. 

Cilj same Konferencije je prepoznati načine i izvore financiranja energetskih projekata, a posebno obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, kao i približiti aktualne teme vezane uz ulazak Hrvatske u Europsku uniju – iskorištavanje sredstava iz strukturnih i kohezijskog fonda. Konferencija će naglasiti važnost investiranja u projekte energetske učinkovitosti i važnost regionalne suradnje.

Više o samoj konferenciji možete pročitati ovdje.

 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top