Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Pripremi se za 2050.


Vrijeme & Lokacija

Webinari pružaju jedinstvenu priliku sudionicima da svoja pitanja postave odabranim stručnjacima i govornicima. To će također biti prilika za rad na mogućnostima i izazovima vezanim uz tri teme o kojima se govori. Svaka internetska sesija uključivat će nadahnjujuće prezentacije različitih aktera nakon čega će uslijediti praktične rasprave u malim skupinama.

Sporazum gradonačelnika za klimu i energiju – Europa, projekti H2020 C-Track 50 i PentaHelix rade na istom cilju: podrška gradovima i regijama u razvoju i provedbi održivih energetskih i klimatskih planova. Stoga je bilo prirodno da su ove 3 inicijative EU-a odlučile udružiti snage kako bi organizirale jedinstvenu zajedničku seriju događaja za lokalne / regionalne javne vlasti i njihove dionike.

SPREMI SE ZA 2050. ima za cilj podržati sudionike u razvoju, provedbi i financiranju energetskog i klimatskog plana usredotočujući se na tri temeljne osi:

  • Kako izgraditi učinkovite procese suradnje
  • Kako uspješno planirati budućnost
  • Kako financirati klimatske i energetske planove

Svaka internetska sesija uključivat će nadahnjujuće prezentacije različitih aktera (predstavnici EU-a na visokoj razini, lokalne i regionalne vlasti, akademska zajednica, koordinatori projekata iz konzultantskih kuća…), nakon čega će uslijediti praktične rasprave u malim skupinama (break-session).

Webinari pružaju jedinstvenu priliku sudionicima da svoja pitanja postave odabranim stručnjacima i govornicima. To će također biti prilika za rad na mogućnostima i izazovima vezanim uz tri teme o kojima se govori.

Jeste li dionik koji radi na održivim energetskim i klimatskim planovima? Želite li čuti savjete i trikove poznatih stručnjaka o tome kako postići uspjeh? Provjerite program i prijavite se na GET READY FOR 2050.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top