Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Otvoren je novi poziv za ulaganja u održivu energiju – 70 jedinica lokalne samouprave može dobiti €60,000 za investicije


Vrijeme & Lokacija

Ovim putem Vas pozivamo na 5. EUCF nacionalni webinar za hrvatske prijavitelje, gdje možete saznati sve o najnovijem EUCF pozivu za ulaganja u održivu energiju u jedinicama lokalne samouprave.

REGEA organizira novi webinar u srijedu 24. svibnja, za jedinice lokalne samouprave u okviru poziva inicijative European City Facility (EUCF) za pružanje financijske i stručne podrške gradovima u izradi investicijskih koncepata za lokalne projekte održive energetike. EUCF je program koji jedinicama lokalne samouprave pruža podršku kroz ekspertizu, brzu i pojednostavljenu financijsku pomoć (do 60,000 €), izgradnju kapaciteta i međusobno učenje u svrhu izrade kvalitetnih investicijskih planova i mobiliziranja financijskih sredstava. Hrvatski jedinice lokalne samouprave prijavljuju se na kompetitivne pozive za dodjelu sredstava te sudjeluju u konkurenciji s gradovima iz 10 drugih država članica iz regije Središnje i istočne Europe. Nakon četiri provedena poziva, hrvatski gradovi i općine su ostvarili odličan rezultat s 15 odobrenih prijava! Za sve one koji nisu imali sreće na dosadašnjim pozivima, postoji još jedna prilika za izboriti EUCF podršku!

Peti po redu poziv za prijavitelje otvoren je od 28. travnja do 30. lipnja 2023. Za dodatne informacije o inicijativi EUCF, kriterijima za prijavu na otvoreni poziv, vrsti pomoći koju možete očekivati te novostima u odnosu na prošle pozive – prijavite se na informativni webinar koji će se održati 24. svibnja u 10 sati.

Pridružite nam se na informativnom webinaru, koji će se održati online, 24. svibnja s početkom u 10:00 sati.

Prijava je nužna za sudjelovanje na seminaru – stoga vas pozivamo da popunite PRIJAVNI OBRAZAC do kraja dana u ponedjeljak 22. svibnja:

PREUZMITE PROGRAM: Peti nacionalni EUCF webinar za hrvatske gradove i općine

KONTAKT:

jarapovic@regea.org

ce.croatia@eucityfacility.eu

www.eucityfacility.eu

@eucityfacility

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top