Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Najava Zagrebačkog energetskog tjedna


Najava Zagrebačkog energetskog tjedna

Na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi, gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima i partnerima Projekta, najavio je 3. Zagrebački energetski tjedan koji će se, pod motom Razvoj da – onečišćenje ne održavati od 14. do 19. svibnja na raznim lokacijama i institucijama u Zagrebu.
Kvalitetnim i sadržajnim programom 3. Zagrebačkog energetskog tjedna želimo pružiti niz konkretnih informacija i praktičnih mogućnosti primjene mjera energetske učinkovitosti, novih tehnologija, obnovljivih izvora energije i ekološko prihvatljivih goriva svim građanima Zagreba radi njihovih energetskih i financijskih ušteda – rekao je, među ostalim, gradonačelnik Bandić pozvavši građane da se aktivno, uključe u Tjedan u kojemu će sigurno naći korisne i zanimljive informacije na barem jednom od ukupno 38 događanja. 
Gradonačelnik je posebno izdvojio aktivnosti koje će, na teme energije i klime, provesti odgajatelji i profesori s najmlađim generacijama u svim dječjim vrtićima, prvim razredima osnovnih i srednjih škola. Zahvalio je pročelniku Marijanu Marasu i djelatnicima Ureda za energetiku, Regionalnoj energetskoj agenciji sjeverozapadne Hrvatske, svim sudionicima i mnogobrojnim partnerima na višegodišnjoj suradnji i naporima zahvaljujući kojima su Zagreb i ovaj projekt prepoznati u Europskim okvirima. Zagrebački energetski tjedan prve je godine bio iznenađenje, 2011. već početak lijepe tradicije, a ovogodišnji je veliki uspjeh – ocijenio je ravnatelj Agencije dr. sc. Julije Domac.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top