Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Još samo dva tjedna do prve regionalne konferencije na temu zgrada gotovo nulte energije!


Još samo dva tjedna do prve regionalne konferencije na temu zgrada gotovo nulte energije!

Nemojte propustiti jedinstvenu priliku da Vas o primjerima najbolje prakse, samim projektima gradnje i rekonstrukcije zgrada gotovo nulte energije, kao i o financiranju tih projekata informiraju vodeći stručnjaci iz cijele Europe.

Ovim putem podsjećamo sve zainteresirane na približavanje datuma održavanja međunarodne konferencije u organizaciji Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske – Regionalna konferencija o novom standardu gradnje zgrada gotovo nulte energije (eng. Nearly-zero Energy Building – nZEB), koja će se održati u Dubrovniku (hotel Dubrovnik Palace), 13. svibnja 2014., pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstva gospodarstva i Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

U sklopu provedbe međunarodnog projekta Održiva energija za ruralne zajednice (SUSTAINCO), REGEA ima za cilj uspostaviti platformu za razmjenu znanja i iskustava oko dostupnih tehnologija i modela financiranja u primjeni novog standarda gradnje (nZEB standard). Sudjelovanje na konferenciji potvrdili su vodeći stručnjaci iz Hrvatske, Francuske, Njemačke, Irske i drugih zemalja EU u svrhu prijenosa vlastitih iskustava, uobičajenih prepreka i izazova u projektima gradnje i rekonstrukcije primjenom novog standarda gradnje. Konferencija će uključiti i panel diskusiju stručnjaka s područja RH na temu uloga komora i obrazovnih institucija u osiguranju stručnog kadra i specifičnih znanja neophodnih u primjeni nZEB standarda održive gradnje, izvora financiranja i novih financijskih mehanizama kao pokretača promjene svijesti te udruženja proizvođača materijala i opreme – klasteri kao informativni i savjetodavni centri za krajnje korisnike.

Broj sudionika je ograničen te Vas pozivamo da se što prije registrirate za sudjelovanje!

Sve informacije o konferenciji kao i obrazac za prijavu sudjelovanja možete pronaći na službenoj stranici konferencije https://regea.org/nzeb2014/hr/naslovnica.html.

Nemojte propustiti ovu priliku i osigurajte svoje sudjelovanje u ovom važnom događaju!

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top