Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

nagrade

Energy Globe nagrada

Povodom Energetskog dana Karlovačke županije dodijeljena prestižna nagrada “Energy Globe” te je svečano puštena u rad nova kotlovnica na biomasu. U utorak 3. srpnja 2018. održan je Energetski dan Karlovačke županije koji je svečano obilježen dodjelom nagrade “Energy Globe” te otvaranjem još jedne u nizu kotlovnica na biomasu u školama. Karlovačkoj županiji i Regionalnoj energetskoj agenciji Sjeverozapadne …

Energy Globe nagrada Read More »

Plaketa Grada Pregrade

Plaketa Grada Pregrade za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa, unapređenju predškolskog odgoja i obrazovanja te gospodarstva dodijeljena 2016. godine. 3. travnja – u prostorima gradske vijećnice u Gradu Pregradi, gradonačelnik Grada Pregrade g. Marko Vešligaj predao je ravnatelju Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske dr. sc. Juliju Domcu plaketu Grada Pregrade kojom se odaje priznanje …

Plaketa Grada Pregrade Read More »

Priznanje Hrvatske stručne udruge za sunčevu energiju

Posebno priznanje Hrvatske stručne udruge za Sunčevu energiju za iznimno vrijedan doprinos za u promicanju Sunčeve energije Agenciji je dodijeljeno 2014. godine. HSUSE je vodeća hrvatska nevladina, stručna udruga koja preko 10 godina promiče korištenje obnovljivih izvora energije.

Energy Globe Award

Energy Globe nagrada jedna je od najprestižnijih svjetskih nagrada u području ekologije, svojevrsni Oskar kada je riječ o području zaštite okoliša, a Agenciji je dodijeljena 2014. godine zajedno s Krapinsk-zagorskom županijom za provedenu rekonstrukciju škola.  

European Solar Prize Award

Nagrada za izuzetan doprinos promicanju obnovljivih izvora energije koju već 19 godina dodjeljuje EUROSOLAR. Agencija je dobila ovu nagradu 2012. godine zajedno sa svim osnivačima za postignute rezultate na području sjeverozapadne Hrvatske.

Managenergy Local Energy Action Award

Europska nagrada koja se na godišnjoj razini dodjeljuje u povodu Europskog tjedna održivog korištenja energije – EUSEW za najbolje projekte na lokalnoj i regionalnoj razini, a Agenciji je dodijeljena 2011. godine.  

Nagrada Karlovačke županije

Javno priznanje za izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u gospodarskom ili društvenom razvitku Karlovačke županije i Republike Hrvatske dodijeljeno je Agenciji 2011. godine.

Scroll to Top
Scroll to Top