Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Tradicija se nastavlja – Gornja Austrija ponovno domaćin WSED konferencije


U razdoblju od 28.02. – 2.03.2018. Gornja Austrija postaje centar energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. World Sustainable Energy Days je najveća godišnja konferencija na području Europe koja nudi jedinstvenu kombinaciju događaja i tema vezanih uz proizvodnju i upotrebu energije te energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije. Više od 20 godina Konferencija daje značajan doprinos podizanju svijesti o projektima zelene energije i energetske učinkovitosti, a stručnjaci i donositelji odluka iz cijelog svijeta dolaze u Gornju Austriju prisustvovati nizu konferencija, brojnim seminarima i prezentacijama, raznim obilascima te energetskom sajmu na kojem svake godine izlaže preko 1600 izlagača.

Ovaj globalno poznati skup svojim posjetiteljima nudi najnovije informacije o dostupnim tehnologijama, politikama i tržištu te je izvrsna patforma za stvaranje novih poslovnih poznanstava i prilika. U razdoblju od 28. veljače do 2. ožujka 2018. godine, organizatori Konferencije potrudili su se organizirati čak 7 konferencija i 3 pozadinska događanja:

Agencija je već dugi niz godina aktivni sudionik događanja u sklopu programa (kako kroz prezentacije tako i kroz stručne panele), a nekoliko godina smo i sami bili organizatori (uz kolege iz Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu) stručnih posjeta Sajmu i Gornjoj Austriji kao primjeru najbolje prakse za gradonačelnike i načelnike na području Sjeverozapadne Hrvatske. Izvrsna organizacija, bogat program i vlastito dobro iskustvo predstavljaju temelj za preporuku ovog događanja svim zainteresiranim dionicima na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Na ovogodišnjoj Konferenciji biomase namijenjenoj mladim istraživačima svoj rad pod nazivom Implementation of a biomass district heating in Croatia izlagat će naša djelatnica Valerija Vrček Habazin. Ovaj rezultat je posebno vrijedan kada se zna da radove ocjenjuju stručnjaci širom svijeta te da su ove godine u konkurenciji bili radovi mladih znanstvenika i stručnjaka iz čak 46 zemalja.

Za sudjelovanje u bilo kojem od navedenih događanja možete se prijaviti putem sljedeće poveznice.

Organizatori događaja:

Više informacija o samom događanju možete pročitati na: http://www.wsed.at/en/world-sustainable-energy-days.html

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top