Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Svečani posjet novo otvorenom uredu naše Agencije u Krapini


Svečani posjet novo otvorenom uredu naše Agencije u Krapini

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, u pratnji svojih zamjenika Jasne Petek i Anđelka Fereka-Jambreka te Ravnatelja Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, Julija Domca obišao je ured REGEA-e. Obilaskom je istaknuo pozitivne učinke energetskih projekata koje REGEA provodi na području Županije, s jedne strane na uštedu energije te s druge na razvoj gospodarstva. Ured su posjetili i gradonačelnik grada Krapine, Zoran Gregurović, direktor Zavoda energetska agencija za Savinjsku, Šalešku i Korušku regiju (KSSENA) iz Velenja, Boštjan Krajnc te direktorica radia Kaj iz Krapine, Snježana Leljak.

Predstavnik iz Velenja, iznio je svoja iskustva  o prijavljivanju i vođenju projekata financiranih iz EU fondova. Posjet je bio dobra prilika za bolje upoznavanje te je obilježio početak obećavajuće buduće suradnje u apliciranju za EU fondove.

Svečanim posjetom ureda REGEA-e završio je Energetski dan Krapinsko-zagorske koji ćemo dugo pamtiti.

Zahvaljujemo svima na posjeti i ukazanom povjerenju, a mi ćemo se i dalje truditi da opravdamo Vaše povjerenje i u godinama koje nam dolaze.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top