Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Regea implementira poslovni model Canvas u tvrtki Vodolim


Regea implementira  poslovni model Canvas u tvrtki Vodolim

Dana 17.03. 2015. godine održan je radni sastanak u  tvrtki Vodolim iz Donje Stubice, u cilju uspješne implementacije poslovnog modela Canvas u sklopu SMARTinMED projekta.  Tvrtka Vodolim se bavi izgradnjom niskoenergetskih kuća, adaptiranjem i opremanjem raznih objekata te trgovinom.

Poslovni model Canvas je inovativan i zanimljiv pristup poslovanju poduzeća bilo da je riječ o unapređenju poslovanja cijele tvrtke, implementaciji novih proizvoda, usluga i projekata ili pak unaprjeđenju starih. Ovaj poslovni model bazira se na 9 elemenata: ključni partneri, ključne aktivnosti, ponuda vrijednosti, odnosi s kupcima, segmenti kupaca, ključna imovina (resursi), kanali distribucije, struktura troškova i izvori prihoda nužnih za stvaranje, unaprjeđenje i kapitalizaciju vrijednosti tvrtke.

Obzirom na dokazanu uspješnost Canvas poslovnog modela, očekuje se da će njegova uspješna primjena unaprijediti poslovanje tvrtke Vodolim, te im kroz identifikaciju i uklanjanje uočenih barijera otvoriti vrata ulaganjima i razvitku proizvoda i tehnologija konkurentnih na domaćem i inozemnim tržištima.

Projekt SMARTinMED financiran je od strane Europske komisije u sklopu transnacionalnog operativnog programa Mediteran (MED), a Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) sudjeluje kao partner. Glavni cilj projekta je jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u području obnovljivih  izvora energije i energetske učinkovitosti na lokalnom, regionalnom, nacionalnom i internacionalnom tržištu Mediteranskih zemalja. 

 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top