Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Prvi se uvijek pamte!


Poštovani čitatelju, draga čitateljice,

Predstavljamo Vam prvi mjesečni newsletter Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, nemojte odustati i pročitajte nas do kraja. Zašto u šumi ovakvih glasila koje svakodnevno dobivamo i nalazimo na Internetu pokrećemo još jedno? Svjesni smo da je ogromna količina informacija oko nas i da sve više gubimo sposobnost i zanimanje da ih pratimo, pročitamo i razumijemo. Ipak, ovo radimo zato  jer vjerujemo u ono što radimo!

U proteklih osam godina – započevši praktički od ništice u 2008. godini, REGEA se značajno razvila i postala prepoznatljiva prvo u našim županijama, poslije u Hrvatskoj, a sada sve više i širom Europske unije. Zato i ovaj newsletter – mi mislimo da postoje priče koje se trebaju ispričati, priče o znanju, radu i rezultatima, priče o novim projektima, ostvarenim ulaganjima i zabilježenim energetskim uštedama. To su priče koje ćemo vam donositi jednom mjesečno u ovom formatu – priče o dobroj i zelenoj budućnosti, priče o uspješnoj Hrvatskoj, priče s optimizmom Europske unije.

Ovo je prvi naš newsletter i budite strpljivi – nastojat ćemo ga razvijati i unapređivati iz mjeseca u mjesec. Ne štedite nas komentara i kritika, a mi ćemo nastojati da kreirani sadržaj bude zanimljiv i koristan. Namjera nam je na ovim stranicama uključiti i goste – kolumniste i komentatore te pokazati dobre primjere bez obzira gdje se nalazili. Kao i uvijek REGEA tim stoji vam na raspolaganju za suradnju i pomoć – pokrenimo projekte zajedno!

S poštovanjem,

Julije Domac i REGEA tim

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top