Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Prilika za inovativne projekte – Moja zelena zona!


Prilika za inovativne projekte – Moja zelena zona!

Moja zelena zona je natječaj Zagrebačke banke, a u okviru kojeg se i ove godine,  uz potporu Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske potiču inovativni i održivi projekti. Financijske potpore u iznosima od 100.000 HRK dodijeliti će se najboljim projektima u području novih i inovativnih metoda upotrebe zelenih tehnologija, energetske učinkovitosti, iskorištavanja obnovljivih izvora energije, održive gradnje, proizvodnje zdrave hrane te istraživačkih i obrazovnih djelatnosti vezanih uz zelene i energetski održive projekte. Uz financijske potpore prema odabiru stručne komisije dostupna je i potpora za najbolji projekt prema glasovima javnosti

Uz REGEAu, projektu su kao partneri pružili podršku i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatski savjet za zelenu gradnju te Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj.

Više o uvjetima natječaja pročitajte ovdje (link: http://www.mojzabastart.hr/home/zs/moja-zelena-zona), a ukoliko ste se prepoznali u opisu – prijave na natječaj traju do 1. prosinca.

Sretno i ne propustite priliku za prijavu!

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top