Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Prijave za NEB4INNOVATION su otvorene!


NEB4INNOVATION je dvodnevni hackathon koji će se održati 3. i 4. listopada 2022. godine u Energetskom centru Bračak. Organizira ga Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) u suradnji s Poduzetničkim centrom Krapinsko – zagorske županije d.o.o. (PCKZŽ) te Zagorskom razvojnom agencijom (ZARA).

Ovaj događaj dio je godišnjeg ciklusa Akceleracijskog centra Bračak, a financiran je iz europske inicijative Novi europski Bauhaus, te od Europskog instituta za inovacije i tehnologiju  EIT Urban mobility.

NEB4INNOVATION hackathon dio je plana rada Akceleracijskog centra Bračak te ključna točka pokretanja inkubacijskog, odnosno akceleracijskog procesa u 2022. godini, a usmjeren je na rješavanje problema urbane i peri-urbane mobilnosti u Krapinsko-zagorskoj županiji. Prihvatljivi natjecatelji su timovi s najmanje dva i najviše pet članova, a rok za prijavu je 20.09.2022. (23:59h). Detaljne informacije i poveznicu za prijavu tima možete pronaći ovdje.

NEB4INNOVATION poziva natjecatelje da ponude inovativne koncepte i rješenja u okviru šest postavljenih izazova:

  • Izazov 1: Inovativna rješenja za održivu povezanost turističkih destinacija Krapinsko-zagorske županije
  • Izazov 2: Inovativni poticaji održivim odabirima mobilnosti učenika u Krapinsko-zagorskoj županiji
  • Izazov 3: Inovativni koncepti održive mobilnosti tereta u Krapinsko-zagorskoj županiji
  • Izazov 4: Inovativna rješenja za povećanje dostupnosti zdravstvenih usluga ranjivim skupinama Krapinsko-zagorske županiji
  • Izazov 5: Koncept inovativnog tipskog stajališta javnog autobusnog prijevoza
  • Izazov 6: Inovativni koncepti za podršku razvoju rješenja temeljenih na prirodi u gradovima Krapinsko-zagorske županije

Već u okviru podnesene prijave svaki će natjecateljski tim morati odabrati izazov kojeg će adresirati predloženim rješenjem, kao i dati osnovne odrednice koncepta/rješenja koje planira razviti.

Dva tima koja će nakon hackathona biti odabrana kao najbolja, ući će u inkubacijski program Akceleracijskog centra Bračak, čime stječu pravo na novčane (11.600 eura) i ne-novčane nagrade (edukacija, mentorstvo, umrežavanje).

U slučaju pitanja možete se obratiti voditeljici projekta u REGEA-i Petri Grgasović na e-mail adresu pgrgasovic@regea.org ili voditeljici Poslovno – tehnološkog inkubatora Krapinsko – zagorske županije Romani Kerep na e-mail adresu romana@poduzetnickicentar-kzz.hr.

Veselimo se Vašim pitanjima i prijavama!

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top