Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Predstavljanje internet stranice projekta Euro Topten Max


Predstavljanje internet stranice projekta Euro Topten Max

9. studenog 2012. godine, a početkom u 17 sati, u Arena centru, u Zagrebu, će se održati svečano predstavljanje internetske stranice projekta Europ Topten Max. Projekt je započeo s provedbom u siječnju 2012. godine pod vodstvom Francuskog nacionalnog instituta za energetiku – ADEME. U konzorciju za realizaciju projekta su 22 partnera iz 19 europskih zemalja dok Hrvatsku na projektu predstavlja Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske. 

Kroz razvoj nacionalne Internet stranice projekta nastoji se na pregledan i dostupan način pružiti temeljne podatke o energetskom označavanju kućanskih uređaja.

Posjetom internetskih stranica projekta (www.top-ten.com.hr), osim vrijednih informacija o energetskoj učinkovitosti i potrošnji uređaja, možete sudjelovati i u nagradnoj igri slanjem odgovora na postavljeno nagradno pitanje. Izvlačenje sretnih dobitnika će se održavati svakih šest mjeseci, a nagrade uključuju jedan od TOPTEN uređaja objavljenih na stranicama projekta.

Važno je naglasiti da će se i u sklopu svečanog predstavljanja internetske stranice također održati nagradna igra u kojoj su svi sudionici u mogućnosti osvojiti vrijednu nagradu, a cijelo događanje će voditi gđica. Ecija Ivušić.

Dođite u Arena centar, osvojite vrijedne nagrade i podržite ovu inicijativu!

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top