Poziv na radionicu IPA projekta Varčuj/Štedi pod naslovom Upravljanje rasvjetom javnih prometnica – ekonomska isplativost tehničkih rješenja

Poziv na radionicu IPA projekta Varčuj/Štedi pod naslovom Upravljanje rasvjetom javnih prometnica – ekonomska isplativost tehničkih rješenja

U sklopu projekta VARČUJ/ŠTEDI, koji se provodi u sklopu programa prekogranične suradnje IPA SI-HR, pozivamo Vas na sudjelovanje u sklopu projektnih radionica koje će se održati tijekom 2012. godine i 2013. godine. Projekt Varčuj/Štedi pokrenut je sa ciljem informiranja predstavnika gradova i općina (JLS), ali i ostalih dionika na području Republike Hrvatske na važnost planiranja i izvođenja projekata javne rasvjete na ekonomski i ekološki održiv način.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u realizaciji projektnih radionica u svrhu osiguravanja prijenosa stručnog znanja i iskustva osobama odgovornim za planiranje javne rasvjete u JLS. Svrha radionica potaknuti je predstavnike JLS na dijalog sa stručnjacima osiguravajući pritom prijenos znanja i iskustva u svrhu postizanja održivog planiranja i izvođenja instalacija javne rasvjete.

U nastavku ovog poziva se nalazi se program radionice pod naslovom  Upravljanje rasvjetom javnih prometnica – ekonomska isplativost tehničkih rješenja koja će se održati 19. listopada 2012. godine u prostorima dvorca Lužnica, Zaprešić.

Veselimo se našem susretu.