Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Posjet RE-SEEties partnera Ivanić-Gradu


Posjet RE-SEEties partnera Ivanić-Gradu

10.rujna.2014., u Zagrebu, održan je posljednji projektni sastanak u sklopu projekta RE-SEEties. Uz redovni dio sastanka koji je uključivao prezentacije rezultata projekta i mogućnosti nastavka projektnih aktivnosti, partneri su imali priliku posjetiti Ivanić-Grad, grad partner na projektu. Sudionicima je u gradskoj vijećnici dobrodošlicu poželio zamjenik gradonačelnika Ivanić-Grada, g. Željko Posilović koji je pri tome istaknuo: “Zadovoljni smo što smo bili dio ovog vrijednog projekta i zahvalni na znanjima koja smo stekli i koje ćemo primjenjivati u daljnjem radu. Ivanić-Grad teži privlačenju investicija koje će povećati broj zaposlenih, razvijanju gospodarstva na području grada, uspostavi učinkovitog sustava gospodarenja otpadom i mjerama povećanja energetske učinkovitosti kojima bi se moglo pomoći socijalno ugroženom stanovništvu i ukupnom razvoju grada.”

 Izrada plana gospodarenja otpadom zakonska je obveza svih gradova u Hrvatskoj, a iskustva drugih europskih gradova pripomogla su u izradi ovog ključnog dokumenta za grad Ivanić-Grad.

 Projekt RE-SEEties , ukupne vrijednosti 2,25 mil. Eura, provodi se u sklopu Transnacionalnog programa za Jugoistočnu Europu, a ima za cilj razvoj boljih, integriranih rješenja gospodarenja otpadom i energijom u gradskim sredinama.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top