Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Naš ured i u Krapini!


Naš ured i u Krapini!

Agencija od danas, 5. svibnja 2015., djeluje i kroz područni ured u Krapini – na adresi Frana Galovića 1B otvoren je regionalni ured za Krapinsko-zagorsku županiju. Novi ured otvoren je temeljem potrebe stalnog kontakta s županijom radi koordiniranja velikih projekata koji su u tijeku ili su već započeli, a pružat će usluge i građanima, poduzetnicima te svim gradovima i općinama Krapinsko-zagorske županije.

U sklopu novog ureda Agencije u Krapini će biti i Energetski info kutak Krapinsko-zagorske županije. Energetski info kutak predstavlja mjesto na kojem građani mogu dobiti korisne informacije o aktualnim javnim pozivima i natječajima, tehničke upute o korištenju sustava obnovljivih izvora energije te ugradnji mjera energetske učinkovitosti.

Svjesni kako je informiranje građana jedan od osnovnih načina djelovanja za energetski održivim razvojem našeg društva, ovim putem pozivamo sve gospodarske subjekte zainteresirane za izlaganje sustava i opreme za korištenje obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti u izložbenom prostoru u sklopu Energetskog info kutka Krapinsko-zagorske županije.

Radno vrijeme ureda je od ponedjeljka do petka od 7 do 15h.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top