Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Održana generalna skupština FEDARENE-a – domaćin slijedeće REGEA!


Održana generalna skupština FEDARENE-a - domaćin slijedeće REGEA!

U najvećem gradu baskijske pokrajine, Bilbau, 8. studenog 2012., održana je generalna skupština FEDARENE-a – Europske federacije regija i regionalnih agencija koje se bave energijom i zaštitom okoliša. S obzirom da ovo ugledno europsko udruženje broji preko 50 članica, broj međunarodnih stručnjaka okupljenih na jednom mjestu bio je impresivan koliko i skulptura Puppy izložena ispred Guggenheimovog muzeja sa potpisom Jeff Koons-a. Na skupu je usvojena i deklaracija naslovljena Europske regije zajedno do energetske efikasnosti i razvoja obnovljivih izvora energije. Generalna skupština održana je u sklopu Energetskog tjedna Bilbao, u suorganizaciji sa španjolskom energetskom agencijom EVE – Ente Vasco de la Energia koja je tih dana obilježila i 30-u obljetnicu rada.

Trenutne aktivnosti REGEA-e predstavljene su na samoj skupštini kao i na međunarodnoj radionici Regions 202020 koja je pokrila aktualne teme EPC i ESCO financiranja, NZEB-a te Covenant of Mayors inicijative.

Nakon četiri godine uspješne suradnje u FEDARENE-u, na skupštini je upravo REGEA-i odobreno ugostiti slijedeću generalnu skupštinu FEDARENE-a, u Tuheljskim toplicama, hotel Well, 1. – 2. listopada. Najjača agencijska imena iz energetske branše mogu se očekivati i kroz izlaganja na REGEA-inoj konferenciji CROENERGY 2013, koja će se održati u nastavku na istoj lokaciji – 2. – 4. listopada 2013. godine.

 

 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top