Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Održan sastanak Prve radne skupine Streetlight-EPC projekta


OBJAVIO/LA: LUKA ŠAFAR

U prostorijama Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske održan je sastanak prve radne skupine projekta Streetlight EPC. Javni poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje u Radnim skupinama (link: https://regea.org/epc/vijesti/javni-poziv-na-iskazivanje-za-sudjelovanje-u-radnoj-skupini-projekta-streetlight-epc.html ) rezultirao je velikim interesom.

Prva radna skupina Streetlight-EPC projekta okupila je stručnjake sa područja rasvjetne tehnike – projektante, distributere i proizvođače rasvjetnih tijela i pripadajuće opreme. Sudionici sastanka svojim aktivnim sudjelovanjem u raspravi doprinijeli su unaprjeđenju sadržaja Metodologije za provođenje detaljnog energetskog pregleda kao i Minimalnih tehničkih karakteristika svjetiljki te su pokazali interes za sudjelovanjem u budućem radu EPC info centra unutar Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske.

Svi dokumenti koji su izrađeni u sklopu rada radnih skupina biti će dostupni na internetskim stranicama projekta (www.regea.org/EPC).

Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima sastanka na iskazanoj dobroj volji i nadamo se uspješnoj budućoj suradnji.

U nastavku ove vijesti otvorena je diskusija započeta na sastanku projekta u formi komentara na dnu stranice. Komentari kao i pitanja na navedenu tematiku svakako su dobrodošli.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top