Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

NEB na osmoj Kreativnoj riznici Ekonomskog fakulteta u Osijeku


Kreativna riznica 2022. ove je godine organizirana po osmi put te programima posvećenim kreativnoj industriji posebnu pozornost pridaje i Novom europskom Bauhausu (NEB), u četvrtak, 29. travnja 2022. (od 11 do 14 sati).

Uz pozdravno obraćanje ministrice kulture i medija dr.sc. Nine Obuljen Koržinek i predstavljanje programa Novog europskog Bauhausa od strane gospođe Ingrid Gojević iz Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine održati će se i dva panela koja će tematizirati kreativnost kao rješenje izazova oporavka i otpornosti te kružnu kreativnost NEB-a. Biti će predstavljeni i primjeri dobre prakse povezani s vrijednostima NEB-a: Muzej vučedolske kulture te Ekološka farma Fajferica.

Programski sadržaji Kreativne riznice održat će se u Auli glagoljice Ekonomskoga fakulteta u Osijeku s temom Vodikova kreativnost, a posjetitelji uživo i pratitelji na mrežama očekuju se od 27. do 29. travnja 2022. godine.

Program je dostupan na poveznici: https://shorturl.ae/PKmGc te zainteresirani mogu preuzeti besplatnu elektroničku ulaznicu oglašenu uz programski sadržaj. Elektroničkom ulaznicom posjetitelji osiguravaju sjedište te ujedno potvrđuju svoj dolazak (kreativna-riznica.com/program).

Udaljenim pratiteljima Kreativne riznice omogućeno je mrežno praćenje programskih sadržaja putem Youtube kanala Instituta Andizet i Facebook stranice Kreativne riznice.

Organizatori Kreativne riznice pozivaju na populariziranje kreativne industrije temeljene na vrijednostima Novog europskog Bauhausa: održivosti, estetike i uključivosti.

image_print

Do you like our work?
Feel free to share

Scroll to Top