Natječaj za trenere u sklopu Climate-KIC programa „Pioneers into Practice“

Jesi li stručnjak na području klimatskih promjena koji želi oblikovati budućnost svjetske ekonomije? Zanima te stvaranje novih proizvoda i usluga koje će ubrzati proces nisko-ugljičnog razvoja? Ne bojiš se izaći iz vlastite zone komfora i sagledati problematiku klime i energije iz nove perspektive? Uključi se u Climate KIC program Pioneers into Practice kao trener te stekni nova znanja, iskustva, vještine i kontakte.

Što se od tebe očekuje:

Odlično poznavanje engleskog jezika te mogućnost pripreme, organizacije i provođenja radionica na engleskom.

Barem 5 godina radnog iskustva na području klimatskih promjena, održivog razvoja, energetske učinkovitosti ili nekom drugom srodnom području.

Visoka stručna sprema.

Od kandidata se također očekuje da su prošli edukaciju „Treining for trainers“ u organizaciji EIT Climate-KIC-a, odnosno programa Pioneers into Practice

Motivacija za rad iz područja klimatskih promjena te primjene inovativnih rješenja i pristupa.

Poznavanje programa Pioneers into Practice te EIT Climate-KIC.

Obaveze trenera:

Organizacija uvodne radionice programa Pioneers into Practice u Zagrebu od 28. do 30. svibnja 2019.

Suradnja s lokalnim managerima u Hrvatskoj na provedbi programa Pioneers into Practice.

Podrška pionirima i domaćinima uključenim u program

 

Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji zadovoljavaju sve gore navedene uvijete da se do 14.05. jave sa aktualnim životopisom i motivacijskim pismom na mail adresu info@regea.org

U životopisu svakako navesti kada ste prošli edukaciju „Treining for trainers“ u organizaciji EIT Climate-KIC-a, odnosno programa Pioneers into Practice.