Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Naša crowdfunding platforma na HTV-u


Naša crowdfunding platforma na HTV-u

Sa zadovoljstvom objavljujemo vijest kako je danas u emisiji Govornica, koja se emitira uživo svakim radnim danom na programu HRT4, tema bila naša nova internetska platforma Croenergy (www.croenergy.eu) i projekt Ti i ja, zajedno za vrtić u Pregradi. Emisiju možete pogledati ovdje.

Croenergy je specijalizirana crowdfunding platforma za financiranje projekata energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije. Njenim pokretanjem REGEA želi doprinijeti razvoju inovativnih koncepata financiranja energetskih projekata i pružati dodatnu podršku u njihovom razvoju i provedbi na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini.

Crowdfunding (eng. crowd – gomila, svjetina; funding – financiranje) ili grupno financiranje podrazumijeva predstavljanje nekog pothvata javno i omogućavanje građanima da u njega ulože novac. Platforma je namijenjena javnom, poslovnom i civilnom sektoru, te kroz razne modele financiranja kao što su odnosno donacije, nagrade, zajmove, vlasničke udjele i udjele u dobiti moguće je uložiti u neki od projekata.

Više o samom projektu pročitajte i pogledajte ovdje.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top