Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Najava: ManagEnergy Talk


Nakon dva vrlo uspješna izdanja, u kojima su sudjelovali profesionalni govornik Rob Hopkins i profesor Per Espen Stoknes, ManagEnergy Talk vraća se u svom prvom virtualnom izdanju.

Dr. sc. Cara Augustenborg održat će inspirativni govor o „holističkom pristupu energetskoj tranziciji“. Pridružite nam se 11. rujna 2020. u 10 sati!

ManagEnergy Talk istražuje i donosi inovativne i ambiciozne akcije koje vode lokalni i regionalni akteri s ciljem da potakne i druge na aktivno sudjelovanje u energetskoj tranziciji.

ManagEnergy Talk je i forum za raspravu o novim političkim inicijativama, zakonodavnim procesima ili financijskim inovacijama iz različitih perspektiva svih relevantnih sudionika, a uključiti se mogu zaista svi.

11.rujna imat ćete priliku čuti dr. sc. Caru Augustenborg koja će govoriti o europskoj tranziciji u ekonomiju bez fosilnih goriva.

Dr. sc. Cara Augustenborg školovala se kao znanstvenica za zaštitu okoliša na Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu, sada je suradnica u politici zaštite okoliša na University College u Dublinu i počasna članica predsjednika državnog vijeća Irske. Nedavno je dobila nagradu i proglašena je Ženom utjecaja 2020, a novine Independent proglasile su je jednom od 20 osoba koje su vodile prijelaz s niskim udjelom ugljika u Irskoj 2016. Vodila je i uređivala svoju radijsku emisiju “Down To Earth” na irskom Newstalk FM-u,  bila je predsjedatelj Prijatelja Zemlje u Europi i Prijatelja Zemlje iz Irske te vladina savjetnica za irsku Agenciju za zaštitu okoliša.

Cilj ovog ManagEnergy Talka je ispitati brojne koristi koje može donijeti prilagodba klimatskim izazovima. Dr. sc. Augustenborg također će istaknuti svoje viđenje prezentacije klimatskih promjena u medijima i u organizacijama civilnog društva.

Pridružite nam se 11. rujna u 10:00 sati i aktivno se priključite raspravi!

Dnevni red dostupan je na stranici događaja.

REGISTRIRAJTE SE!

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top