Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Karlovačka županija i Agencija u Bihaću


Karlovačka županija i Agencija u Bihaću

Na ovogodišnjoj 11. međunarodnoj konferenciji i sajmu EKOBIS u Bihaću pozvano predavanje danas su zajedno održali župan Karlovačke županije i ravnatelj Agencije

Predstavnici Karlovačke županije, predvođeni županom Ivanom Vučićem, sudjeluju danasna tradicionalnom, 11. međunarodnom ekološkom sajmu EKOBIS u Bihaću, koji se održava od 12. do 15. rujna 2013. Otvorenje sajma održano je u četvrtak, 12. rujna, u 11 sati, na Gradskom trgu u Bihaću, a manifestaciju je otvorio općinski načelnik Emdžad Galijašević. Na sajmu se predstavljaju i izlagači iz Karlovačke županije, predvođeni Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Karlovac, a posebno se predstavlja i Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske.

U okviru programa Sajma održana je i  Međunarodna konferencija o regionalnoj suradnji Održivi razvoj u zaštićenim područjima, na kojoj je Karlovačka županija regija partner. Sudionicima konferencije pozvano predavanje održali su zajedno župan Ivan Vučić i ravnatelj Agencije dr. sc. Julije Domac pod naslovom Energetska efikasnost i korištenje obnovljivih izvora energije na primjeru Karlovačke županije.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top