Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Kako postati uzor najboljima?


Kako postati uzor najboljima?

Vodeći europski mediji našu Agenciju navode kao primjer!

Navodno dobro radimo – tako tvrde mediji. Nedavno završen CROENERGY2013 sa više je strana proglašen energetskim događajem godine što od domaćih medija (HRT, Lider, Večernji list, Poslovni dnevnik, Banka, Novi list; tportal.hr, dnevnik.hr, energetika-net…) što od stranih portala no najveća nam je potvrda došla direktno od strane Europske komisije, koja je summit proglasila i energetskim događajem godine na europskoj razini (putem web stranica programa ManagEnergy i to naslovom CROENERGY2013: The energy event of the year).

Priznanje europskih medija radu Agencije, u proteklih nekoliko dana stiglo je sa više strana – Pravda, vodeće slovačke novine sa nakladom od preko 70 000 primjeraka dnevno, donose zanimljiv intervju pod naslovom Energetske uštede? Da, ali ne pod svaku cijenu sa Miljenkom Jagarčecom, REGEA-inim voditeljem projekata. Ovaj put prenose priču o hvaljenom projektu rekonstrukcije 10 škola po niskoenergetskim principima na području Krapinsko–zagorske županije. Podsjetimo, ovaj projekt pod REGEA-inom dirigentskom palicom napravio je svojevrsnu prekretnicu u financiranju – po prvi puta u Hrvatskoj korištena su sredstva  Europske investicijske banke. Kao ključ uspjeha provedbe ovog zahtjevnog projekta (koji autor intervjua odmah preporuča i slovačkim projektantima) Jagarčec između ostalog naglašava: ‘Treba ostati hladne glave. Projektnu dokumentaciju provjeravam i nekoliko puta.’

50-ak predstavnika sedme sile iz uglednih europskih medijskih kuća proljetos se i uživo moglo uvjeriti u uspješnost REGEA-inih projekata. Stručni obilazak projekata na području Krapinsko-zagorske županije organiziran je u sklopu medijske kampanje Europske komisije koja je odabrala upravo projekte naše Agencije kao primjer uspješnih rezultata kad je riječ o energetici i sredstvima EU-a. Posjet novinara organizacijski potpomognut PR agencijom Grayling sa sjedištem u Bruxelles-u te njenom zagrebačkom podružnicom, koordinirala je ispred REGEA-e, Voditeljica odjela za savjetovanje u energetici, Tina Opalić.

 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top