Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Održan forum u Vinkovcima


Održan forum u Vinkovcima

SEAP Vinkovci pred dovršenjem!

U Gradskoj vijećnici 25. rujna 2013. godine u sklopu IEE projekta Conurbant održano je javno savjetovanje o Akcijskom planu energetski održivog razvoja grada Vinkovaca. Cilj javnog savjetovanja je bio upoznati građane s preuzetim ciljevima te očekivanim koristima i obvezama do 2020. godine, identificirati najvažnije sektore i ključne mjere za buduće smanjenje emisija i ustanoviti komunikacijske kanale između gradske uprave i svih zainteresiranih.

Predavanje je održala Vesna Kolega iz Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, te upoznala prisutne s razvitkom i ciljevima EC inicijative Sporazum gradonačelnika, rezultatima provedenih energetskih analiza sektora potrošnje na području grada, referentnim inventarom emisija CO2 na području grada kao i raspoloživim izvorima financiranja provedbe Akcijskog plana.

Pri tome je istaknula da samo zajedničkom suradnjom gradske uprave, građana, gospodarskih subjekata, znanstvenih i obrazovnih institucija i uz državnu potporu je moguće ostvariti postavljene ciljeve ostvarenja energetskih ušteda i poboljšanja života građana. 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top