Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Iz Zagorja s ponosom!


Iz Zagorja s ponosom!

Wels/Zagorska sela/Zagreb – Tradicija se nastavlja i mladi stručnjaci Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske po četvrti put zaredom sudjeluju na WSEDnext!, posebnom dijelu svjetski poznate konferencije World Sustainable Energy Days 2015 koja se i ove godine od 25. do 27. veljače održava u Welsu (Austrija).

Ove godine činimo to posebno uspješno – među 27 izabranih radova mladih znanstvenika iz 12 zemalja (od preko 300 pristiglih prijava) sudjeluje i naša Martina Krizmanić. Martina će na konferenciji izložiti rad pod naslovom Refurbishment of Krapina-Zagorje county schools u kojem su prikazane provedene aktivnosti Krapinsko-zagorske županije u obnovi svojih javnih zgrada – škola i domova zdravlja. Od organizatora konferencije doznajemo da je Martinin rad bio u među pet najbolje ocijenjenjih i u najužem krugu izbora za posebnu nagradu koja se na konferenciji dodijeljuje za najbolji rad mladog znanstvenika/znanstvenicu.

Agencija se ponosi ovim vrijednim rezultatom i uspjehom naše Martine i još jednim dokazom kako se vrijednim radom i znanjem Hrvatska može svrstati među najbolje u Europi i svijetu. Takvo razmišljanje, ali odnos prema radu i znanju promičemo od samoga početka. Upornost se očito isplati. Velika čestitka Martini, a mi ostali trudit ćemo se još i više.

 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top