Održana radionicu IPA projekta Varčuj/Štedi pod naslovom Financiranje projekata rasvjete javnih prometnica

<img src="https://regea.org/wp-content/uploads/images/ipa.f584283dd014c82e0c6316a7e16efcf6.jpg" alt="Održana radionicu IPA projekta Varčuj/Štedi pod naslovom Financiranje projekata rasvjete javnih prometnica” class=”img-responsive” />

U sklopu projekta VARČUJ/ŠTEDI, koji se provodi u operativnom programu prekogranične suradnje IPA SI-HR, Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske kao jedan od partnera u projektu organizirala je projektnu radionicu pod naslovom Financiranje projekata rasvjete javnih prometnica.

Radionicu su svojim predavanjem obogatili predstavnici vodećih Hrvatskih insitucija za financiranja projekata s naglaskom na povećanje energetske učinkovitosti na području rasvjete javnih prometnica. Pokazalo se da je tema radionice pobudila zanimanje velikog broja predstavnika jedinica lokalne samouprave kao i stručnjaka sa područja javne rasvjete.

U sklopu radionice predstavljena je i brošura projekta Varčuj/Štedi u kojoj su dane osnovne informacije o projektu s postignutim rezultatima. Materijali s radionice, kao i predstavljena brošura dostupni su na internet stranicama projekta www.varcuj-stedi.com.

U isčekivanju sljedeće projektne radionice srdačno Vas pozdravljamo!