Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Grad Zagreb i REGEA – Inovativno financiranje EnU projekata


REGEA održala radionicu za djelatnike zagrebačkih gradskih ureda o inovativnom financiranju projekata energetske učinkovitosti i alternativnim modelima nabave

Nakon izuzetno uspješne edukacijske radionice, koja je za djelatnike Zagrebačke županije organizirana u sklopu projekta NEW FINANCE, REGEA je 8. svibnja u inspirativnom prostoru Tehnološkog parka Zagreb, održala edukacijsku radionicu i za djelatnike zagrebačkih gradskih ureda gdje ih je upoznala s Inovativnim financiranjem projekata energetske učinkovitosti i alternativnim modelima nabave.

Edukacijska radionica koja je bila zamišljena kao tip interaktivne radionice, pokazala se kao vrlo privlačan koncept u kojem uz predavače izuzetno aktivnu ulogu imaju i predstavnici gradskih ureda. Na radionici se, nakon što su predavači održali uvodna predavanja, razvila diskusija gdje su predstavnici Grada Zagreba imali priliku postavljati pitanja vezano uz izloženu tematiku te konkretnu problematiku s kojom se suočavaju u svojim projektima.

Kroz pitanja i odgovore te diskusiju vezanu uz izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju te upravljanje i održavanje školskih građevina u Gradu Zagrebu, iskristalizirale su se najveće potrebe i problemi kao što su: nedovoljni kapaciteti školskih građevina, nepostojanje raspoloživog zemljišta za gradnju novih škola, imovinsko pravni problemi zbog kojih projekti stoje te ostala problematika s kojom se službenici Grada Zagreba susreću.

Mogu li Grad Zagreb i REGEA zajedno naći rješenje za ove nerješive probleme? Mi mislimo da mogu.

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top