Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Gornja Austrija i ove godine centar energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije


Gornja Austrija, točnije grad Wels, i ove godine je domaćin World Sustainable Energy Days, najveće godišnje konferencije na području Europe koja nudi jedinstvenu kombinaciju događaja i tema vezanih uz proizvodnju i upotrebu energije te energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije. Više od 20 godina Konferencija daje značajan doprinos podizanju svijesti o projektima zelene energije i energetske učinkovitosti, a stručnjaci i donositelji odluka iz cijelog svijeta dolaze u Gornju Austriju prisustvovati nizu konferencija, brojnim seminarima i prezentacijama, raznim obilascima te energetskom sajmu na kojem svake godine izlaže preko 1 600 izlagača.

U razdoblju od 1.-3. ožujka 2017. godine, organizatori Konferencije su se potrudili organizirati čak 8 konferencija i 3 pozadinska događanja:

Agencija je već dugi niz godina aktivni sudionik događanja u sklopu programa (kako kroz prezentacije tako i kroz stručne panele) , a nekoliko godina smo i sami bili organizatori (uz kolege iz Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu) stručnih posjeta Sajmu i Gornjoj Austriji kao primjeru najbolje prakse za gradonačelnike i načelnike na području Sjeverozapadne Hrvatske. Izvrsna organizacija, bogat program i vlastito dobro iskustvo predstavljaju temelj za preporuku ovog događanja svim zainteresiranim dionicima na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Za sudjelovanje u bilo kojem od navedenih događanja se možete prijaviti putem sljedeće poveznice.

Organizatori događanja:

Više informacija o samom događanju možete pročitati na http://www.wsed.at/en/world-sustainable-energy-days.html

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top