Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ENERGETSKI DAN KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE 2014


ENERGETSKI DAN KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE 2014

Krapinsko-zagorska županija i REGEA svečano dodijelili 42 energetska certifikata!

U četvrtak, 10. srpnja 2014. godine u Krapini, obilježen je Energetski dan Krapinsko-zagorske županije, koji se već četvrtu godinu zaredom organizira u sklopu Europskog tjedna održive energije (EUSEW) s ciljem promocije obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti.

Tim povodom u sklopu konferencije o Sustavnom gospodarenju energijom održana je svečana dodjela izvješća o energetskim pregledima i energetskih certifikata za 25 osnovnih škola, 8 srednjih škola te 9 ispostava Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije koje je izradila upravo naša Agencija. Izrada energetskih pregleda je, sigurno, najdjelotvornija pripremna aktivnost i temelj za buduće uspješno planiranje projekata energetske učinkovitosti u zgradama.

Nazočnima su se obratili ravnatelj Agencije dr. sc. Julije Domac, gradonačelnik grada Krapine, Zoran Gregurović te župan Krapinsko-zagorske županije, Željko Kolar.

Svjesni kako je informiranje građana jedan od osnovnih načina djelovanja za energetski održivim razvojem našeg društva, paralelno sa konferencijom u prostorijama i ispred Pučkog otvorenog učilišta Krapina, održavao se Sajam obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti. Građani su na sajmu imali priliku informirati se o prednostima ugradnje novih energetski učinkovitih tehnoloških rješenja u svoja kućanstva od vanjske stolarije, toplinske izolacije, dizalica topline, peći na pelete, fotonaponskih i solarnih sustava i slično. Svoje proizvode predstavili su Centrometal, Viessmann, Zagorka PGM, Sol-Navitas, Lipapromet te mnogi drugi kojima ujedno ovim putem zahvaljujemo na sudjelovanju.

Veselimo se ponovnom susretu dogodine!

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top