Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Energetski dan Karlovačke županije i Grada Karlovca


Energetski dan Karlovačke županije i Grada Karlovca

Iza nas je i treći Energetski dan u organizaciji Karlovačke županije, Grada Karlovca te Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske. Na rezerviranom gradskom prostoru ispred trgovačkog centra „Kaufland“ visoke temperature nisu utjecale na izvrsnu posjećenost građana iz svih dijelova Karlovačke županije, ali i šire. Čulo se i stranih jezika (kao na primjer talijanski jezik na izložbenom prostoru Centrometala) što zasigurno pomaže promociji hrvatskih proizvoda na europskom tržištu.

Među brojnim posjetiteljima pozornost je privukao i posjet  župana Karlovačke županije Ivana Vučića, zamjenika župana Josipa Šafara i Ivana Banjavčića, zamjenice gradonačelnika Grada Karlovca Marine Kolaković te ravnatelja Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske Julija Domca. Nabrojeno društvo se prigodnim riječima obratilo medijima te u dobrom raspoloženju obilazilo štandove izlagača.

Svoje mjesto na rezerviranom prostoru našli su predstavnici Grada Karlovca koji su akcijom dijeljenja štednih žarulja privukli znatan broj posjetitelja. Također, na gradskom štandu moglo se saznati više informacija o natječajima koji su u tijeku te o onima koji su u planu. „Info pult“ za sadašnje i buduće natječaje te općenite informacije o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije predstavljao je i štand Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske. Prisutni su bili i predstavnici sljedećih tvrtki i proizvođača opreme- već spomenuti Centrometal d.o.o., Frak d.o.o., Plam d.o.o., Viessmann d.o.o., Lipapromet d.o.o., Knauf Insulation d.o.o., Brunata d.o.o. te Rockwool Adriatic d.o.o.

Za Karlovačku županiju ovakav događaj je već postao tradicija, a ne vidimo razlog zašto bi sumnjali u takav ishod i u slučaju Grada Karlovca (kojima je ovo prva godina u organizaciji Energetskog dana).

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top