Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dubrovački energetski tjedan


Dubrovački energetski tjedan

U organizaciji Razvojne agencija DURA, Grada Dubrovnika i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u razdoblju od 13. do 17. listopada održan je prvi Dubrovački energetski tjedan. S ciljem podizanja razine informiranosti i znanja o načinima racionalnog korištenja energije, tijekom cijelog tjedna održava se niz događanja namijenjenih građanima te predstavnicima javne uprave. Posebne radionice i satovi nastave namijenjeni najmlađima održavaju se u osnovnim školama i vrtićima.

Trećeg dana manifestacije, u srijedu 15. listopada ,u sklopu programa edukacije i razmjene iskustva Energetski projekti u Hrvatskoj i naša Agencija predstavila je svoje djelovanje na području obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Uz razmjenu iskustva na dosadašnjoj provedbi projekata, kroz panel diskusiju raspravljalo se o mogućnostima i smjeru razvoja energetskih projekata u Hrvatskoj.

Svjesni kako je informiranje građana jedan od osnovnih načina djelovanja za energetski održivim razvojem našeg društva, posebno nam je zadovoljstvo biti dio prvog Dubrovačkog energetskog tjedna. 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top