Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Drugi dan studijskog putovanja u Wels, Austrija


Drugi dan studijskog putovanja u Wels, Austrija

Drugi dan studijskog putovanja u Wels, na Svjetske dane održive energije, je obuhvatio obilazak Energetskog sajma te posjet tvrtki Mittermayr GmbH Holzbau.

Energetski sajam Wels (Energiesparmesse Wels- www.energiesparmesse.at) je jedan od najpoznatijih i najvećih skupova vezanih uz energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije te je podijeljen na tri područja: najnoviji trendovi u građevinskim materijalima, moderna rješenja za grijanje/ hlađenje te sanitarna rješenja. Na sajmu se predstavlja preko 1 600 tvrtki u 26 velikih hala gdje se može susresti sa preko 3 400 savjetnika i stručnjaka iz navedenih područja. Važno je naglasiti kako je našu delegaciju na samom otvaranju pozdravila i predsjednica Sajma, gđa. Doris Schulz.

Tvrtka Mittermayr GmbH Holzbau je specijalizirana za projektiranje i proizvodnju energetski učinkovitih zgrada (niskoenergetske i pasivne kuće) i kompleksnih građevinskih elemenata. Tvrtka je 2008. proslavila 70. godišnjicu postojanja, a od 60-tih godina prošlog stoljeća gradi stambene kuće iz montažnih drvnih elemenata (www.m-haus.at). 

image_print

Sviđa vam se naš rad?
Slobodno podijelite

Scroll to Top