Djeca zaslužuju najbolje

REGEA je pokrenula još jednu crowdfunding kampanju. Putem platforme www.croenergy.eu do sada je sakupljeno gotovo 450.000 kn.

OŠ Pavla Štoosa iz Kraljevca na Sutli ima veliku potrebu za obnovom školskog hodnika, a pomoć su odlučili potražiti upravo od sviju vas i to putem crowdfundinga. Nije tajna kako novca često nedostaje upravo kada su ovakvi projekti u pitanju. Mi smo tu da im u tome pomognemo.

Polazak djeteta u školu predstavlja novo razdoblje u životu u kojem škola postaje drugi dom za dijete. Upravo zbog toga, djeci je potrebno omogućiti ugodniji i sigurniji boravak u školi.

Tijekom proteklih godina zahvaljujući financijskim sredstvima Općine Kraljevec na Sutli i Krapinsko-zagorske županije izgrađene su i opremljene informatičke učionice, blagovaonica, sanitarni čvorovi, postavljena nova ulazna vrata na područnoj školi Radakovo, izgrađeni su prilazi za invalide na obje škole, a boravak djece izvan zidova škole uljepšan je izgradnjom dječjih igrališta ispred škola te postavljanjem zaštitne ograde uz samo dječje igralište.

Vođeni željom da daljnjim ulaganjima djeci omoguće ugodniji i sigurniji boravak u školi, u suradnji s Općinom Kraljevec na Sutli, odlučili su krenuti u projekt sanacije školskog hodnika i postavljanje pločica. Projekt je od iznimne važnosti za sigurnost djece jer u  školskom hodniku nisu postavljene pločice, već je pod hodnika prekriven brušenim betonom koji je u trošnom i dotrajalom stanju. Uređeni prostor učenicima će pružiti dodatnu sigurnost tijekom učenja, igre i druženja.

Njihov cilj je da se dobrovoljnim prilozima prikupe potrebna financijska sredstva za sanaciju školskog hodnika te nabavu prikladnih pločica. Glavna nagrada za sudjelovanje u ovakvom projektu je sigurnost onih najmlađih.

Ovim putem vas pozivamo da podržite njihovu kampanju http://croenergy.eu/projekt/djeca-zasluzuju-najbolje