Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Croatian district heating sector support facility
Croatian district heating sector support facility

Kontakt

Pošalji upit

d2heat kontakt

Informacije o projektu

Financiranje projekta

Trajanje projekta

1/11/2022 – 31/10/2026

Glavni rezultat projekta

Pokretanje investicija u iznosu od 40 milijuna EUR za vrijeme trajanja projekta u modernizaciju opskrbe i proizvodnje toplinske energije te integraciju obnovljivih izvora energije.

Financirano od strane Europske Unije kroz projekt ID 101076428. Izneseni su stavovi i mišljenja samo mišljenja autora i ne odražavaju nužno stajališta Europske unije ili CINEA-e. Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

NOVOSTI

Energija i klima zaslužuju bolju Vladu i proaktivniju komunikaciju

U razgovoru 1 na 1, ravnatelj REGEA-e Julije Domac i voditeljica strateških komunikacija REGEA-e Ivana Belić na GreenCAJT festivalu pozabavili su se temom zašto obnovljivi izvori energije još uvijek nisu najbolje što se Hrvatskoj može dogoditi, tko zaustavlja njihov razvoj te hoće li i oni posustati pod teretom populizma, malodušnosti i korupcije koji su zahvatili naše društvo? Jesmo li dovoljno svjesni i informirani te možemo li zajedno zaista učiniti promjenu?

Više »

30 europskih projekata, 11 energetskih obnova i preko 21.5 milijun eura potaknutih investicija

Priča o programu razvoja energetske učinkovitosti i održivog upravljanja energijom Karlovačke županije i REGEA-e započela je još 2008. godine projektom Sustavnog gospodarenja energijom u sklopu kojeg je napravljen registar zgrada u vlasništvu županije te su napravljene investicijske i energetske studije. Zahvaljujući ovom projektu Karlovačka su županija i REGEA prvi u Hrvatskoj uspostavili sustav praćenja potrošnje energenata i vode na mjesečnoj osnovi za sve objekte javnih ustanova te je izrađena Strategija održivog korištenja energije županije.

Više »
Scroll to Top
Scroll to Top