Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Marko Zlonoga dipl. ing. arh.

PODACI

Pozicija Voditelj odjela – Zgrade
Kontakt +385 (0)1 3098 315

mzlonoga@regea.org

Obrazovanje Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Titula dipl.ing.arh.
Zaposlen/a u Agenciji od lipanj 2019.
Znanja i iskustvo Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Položio je stručni ispit za poslove prostornog planiranja kao i za poslove sudionika u gradnji te postao ovlašteni arhitekt.  Radio je u nekoliko projektnih ureda na poslovima arhitektonskog projektiranja i urbanističkog planiranja, uglavnom na projektima s naglaskom na energetsku učinkovitost: niskoenergetskih javnih i stambenih zgrada te energetske obnove zgrada. Kao energetski certifikator provodio je energetske preglede i izrađivao energetske certifikate za zgrade različitih namjena i veličina po cijeloj Hrvatskoj.

U sklopu URBACT programa međuregionalne suradnje na temu održivog urbanog razvoja kao URBACT Ad Hoc Expert radio je za City Centre Doctor mrežu, Grad Petrinju te za Udrugu gradova u Republici Hrvatskoj – Nacionalnu URBACT točku za Hrvatsku.

Dio REGEA tima je od 2019. te radi na projektima, na svim razinama od lokalne preko regionalne i nacionalne do europske, vezanim za urbanizam, zgrade, mobilnost i ostale teme vezane za održivi integrirani urbani razvoj.

Scroll to Top