Objavljeno: 20-09-2017

REGEA na 14. Obrtničkom sajmu u Karlovcu

Na karlovačkom Trgu bana Josipa Jelačića u utorak, 19. rujna 2017. godine svečano je otvoren 14. Obrtnički sajam. Sajam je otvorila Potpredsjednica  Vlade Republike Hrvatske i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr.sc. Martina Dalić, a prisutnima su se obratili i predsjednik Udruženja obrtnika grada Karlovca Davor Vinski, predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić te župan Karlovačke županije Damir Jelić.

Prostor za predstavljanje djelatnosti pronašla je i REGEA koja je ovom prilikom fokus postavila na predstavljanje europskih projekata PrioritEE, BhENEFIT i Energy@School na kojima sudjeluje, a predstavljen je i Energetski centar Bračak.

Sajam će trajati sve do nedjelje 24. rujna gdje će se na izložbenom prostoru REGEA-e građani moći informirati o djelatnostima agencije te  od djelatnika dobiti kvalitetne savjete o energetskoj obnovi, održivoj gradnji i  korištenju sustava obnovljivih izvora energije.