Objavljeno: 10-02-2017

Profesionalizacija građevinskog sektora - POZIV

Regionalna razvojna agencija Rzeszow (RARR) iz Poljske, koja je jedan od naših partnera na projektu BUILD2LC, bit će domaćin međuregionalnog tematskog seminara na temu „Profesionalizacija građevinskog sektora“ koji će se 21. ožujka 2017. godine održati u Rzeszówu u Poljskoj. Između ostalih zanimljivih panela, prezentacija i primjera dobre prakse, na seminaru će se obrađivati tema klasterizacije na području građevinskog sektora u okviru koje će, kao jedan od najboljih primjera dobre prakse, biti predstavljen projekt oživljavanja građevinskog sektora koji je proveden u Andaluziji i o kojemu smo pisali u našem zadnjem newsletteru. Osim navedenoga, seminar uključuje i mogućnost B2B sastanaka (business to business), Budući da osim projektnih partnera iz raznih europskih zemalja i ključnih dionika, okuplja i stručnjake s područja energetske učinkovitosti i profesionalizacije građevinskog sektora, seminar će biti dobra prilika za prikupljanje korisnih informacija, za poslovne sastanke i stvaranje korisnih poslovnih veza.

Ovo je također prilika za posjetiti jedan povijesno vrlo zanimljiv i lijep grad gdje vjerojatno niste imali priliku doći.

Pozivamo sve zainteresirane, sve subjekte koji aktivno sudjeluju u životu građevinskog sektora u Hrvatskoj i sve druge koje zanima profesionalizacija građevinskog sektora, da svoje sudjelovanje prijave elektronskom poštom organizatorima, gospođi Joanni Wojciechowskoj na: jwojciechowska@rarr.rzeszow.pl  ili gospodinu Tomaszu Boberu na: tbober@rarr.rzeszow.pl.

Program seminara možete naći ovdje. Vidimo se u Rzeszowu!

Izvor fotografije: Wikipedia (wikipedia.org)