Objavljeno: 17-02-2017

Ono najbolje se ponavlja: Konferencija CROENERGY2017

Znate li kako osigurati financiranje energetskih projekata?

Kako potaknuti investicije u području energetske učinkovitosti – obnova zgrada, rekonstrukcija javne rasvjete, čisti promet? A financijski instrumenti?

Što rade najbolji u Europi i Hrvatskoj?

Sve to pa i mnogo više, nudi konferencija Sustainable Energy Finance and Investment Summit 2017 - CROENERGY2017 , četvrta po redu konferencija koja će se održati u Energetskom centru Bračak od 3. do 4. listopada 2017., a koju organizira REGEA uz potporu FEDARENE - Europskog udruženja energetskih agencija i regija za energiju i okoliš te Poslovnog tjednika Lider. Institucionalni partneri – EBRD, EIB, HBOR, FZOEU i drugi pokazuju važnost i jamče kvalitetu ovog događanja!

Energetski projekti, kao i investicije potrebne za razvoj istih, prate brojni izazovi te je od velike važnosti suradnja i umrežavanje svih dionika, te razmjena dosadašnjih iskustava u razvoju sličnih projekata. Ključnu ulogu u privlačenju i promociji investicijskih projekata vezanih uz energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije ima organizacija radionica i događanja kojima će se približiti mogućnosti financiranja i provedbe energetskih projekata, a upravo je to ono što omogućuje konferencija CROENERGY 2017.

Na prošloj konferenciji CROENERGY 2015 koja je održana uz visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, gđe. Kolinde Grabar Kitarović,  svjedočili smo kvalitetnim predavanjima najboljih europskih i domaćih stručnjaka. Poseban naglasak bio je stavljen na ulogu inovativnih mehanizama financiranja u razvoju energetskih projekata, uspješno povezivanje gospodarstva, energetike i financijskih institucija, suradnju gradova u energetskom razvoju, pregled strukturnih fondova dostupnih za financiranje projekata, uloga regija i energetskih agencija u razvoju i agregiranju energetskih projekata.

Potaknuti velikim interesom i odazivom na prethodnim konferencijama, odlučili smo se organizirati novu konferenciju, CROENERGY 2017 te se nadamo i Vašem dolasku!